Antena Căutare

Compania care oferă 100.000 de euro într-un an. Ce trebuie să faci pentru a lua banii!

Probabil că n-ai putea să reziști fără telefon timp de un an de zile, dar dacă la mijloc ar fi vorba de 100.000 de dolari, poate că te-ai gândi mai bine la ofertă.

Probabil că n-ai putea să reziști fără telefon timp de un an de zile, dar dacă la mijloc ar fi vorba de 100.000 de dolari, poate că te-ai gândi mai bine la ofertă.

Compania Vitaminwater, din SUA, pune la bătaie 100.000 de dolari în cadrul unui concurs, al cărui scop e să renunți la telefonul mobil, timp de un an de zile. Participanții trebuie să se înscrie la concurs pe Twitter sau pe Instagram (culmea), cu hashtag-urile #contest și #nophoneforayear. De asemenea, cei interesați trebuie să și spună ce vor face 365 de zile, fără acces la telefon.

Compania nu oferă prea multe detalii despre cum îl va monitoriza pe potențialul câștigător. În jur de 22 ianuarie, compania va lua legătura cu cei care vor să participe, iar aceștia vor semna un contract de participare.

De aici încolo, însă, situația e neclară. Nu se știe cum sau dacă persoana va fi monitorizată în vreun fel. Totuși, regulamentul spune că la final, va exista un test cu detectorul de minciuni. Un an de zile ar trebui să fie suficient cât să înveți cum să păcălești un astfel de test, care oricum nu e de încredere.

Dacă reziști doar șase luni, există și un premiu de consolare. Din păcate, nu e vorba de jumătate din primul cel mare, ci de ”doar” 10.000 de dolari. În regulament apare și o oarecare speranță pentru participanți: telefoanele vechi, ”de tipul celor din 1996” pot fi folosite în continuare pe durata concursului. Astfel, poți fi căutat și poți lua legătura cu oameni atunci când ai nevoie, ca să nu te expui inutil vreunui pericol.

Din păcate, competiția se adresează doar celor din SUA, dar ar fi un moment bun pentru alte companii să lanseze campanii similare.

O fetiță de doar șapte ani și-a găsit sfârșitul închisă într-un centru de detenție, lăsată să moară de “deshidratare și ... Felicitările de Crăciun ale Familiei Regale Britanice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x