Antena Căutare

Compania Malaysia Airlines se îndreaptă cu paşi repezi către FALIMENT! Dovada care te va lăsa fără cuvinte!

Compania Malaysia Airlines se îndreaptă cu paşi repezi către FALIMENT! Dovada care te va lăsa fără cuvinte!

Una dintre cele mai renumite companii aeriene, Malaysia Airlines, traversează o perioadă foarte delicată şi pare să se îndrepte cu paşi repezi către faliment, după ce a pierdut două aeronave şi 539 de pasageri în doar şase luni.

Dovada celor spuse mai sus este o imagine postată pe Twitter, care a făcut rapid înconjurul lumii. În fotografia respectivă este ilustrată atmosfera dintr-un avion ce zbura din Australia. Şocant este faptul că acum, după cele două catastrofe aviatice, scaunele sunt goale, numai trei pasageri aflându-se în aeronavă.

După cel de-al doilea accident aviatic, când un avion a fost doborât în Ucraina, Malaysia Airlines se confruntă cu un val de demisii. Ba mai mult, se vehiculează că săptămâna aceasta urmează să fie anunţat noul director executiv.

Cruzime fără margini în Brazilia! Doi deţinuţi au fost decapitaţi în timpul unei revolte!... Imagini ȘOCANTE! A supraviețuit după ce o bară din metal i-a străpuns cutia craniană!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x