Antena Căutare

Complot dejucat de asasinare a premierului rus Vladimir Putin

Serviciile de informatii din Rusia si Ucraina ar fi dejucat o tentativa islamista de asasinare a premierului rus Vladimir Putin. Atentatul urma sa aiba loc dupa alegerile prezidentiale din 4 martie, la castigarea carora este dat principal favorit.

Complotul a fost descoperit in urma unei explozii intr-un apartament din Odesa, in care o persoana a fost ucisa. Alte doua persoane au fost arestate, potrivit AFP.


Unul dintre suspectii arestati, Ilvi Pianzin, care ar fi fost interogat intr-o sectie a politiei ucrainene, a afirmat ca gruparea sosise in Ucraina din Emiratele Arabe Unite, prin Turcia.

Conform acestuia, gruparea urma sa se antreneze in Ucraina si sa pregateasca bombe pentru a comite atentate in Rusia, culminand cu o tentativa de asasinare a lui Vladimir Putin.

Informatia potrivit careia Putin ar fi urmat sa fie asasinat a fost confirmata de purtatorul de cuvant al premierului, Dmitri Peskov.

VIDEO! Alegeri prezidentiale in Senegal... Cutremur cu magnitudinea 4,9 in sud-estul Frantei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x