Antena Căutare

Prima semifinală Eurovision s-a încheiat! Ei sunt concurenții care vor urca pe scenă în finală

Prima semifinală a Eurovision a avut loc, marți seară, la Lisabona, iar reprezentanții Austriei, Israelului și Ciprului se numără printre cei zece concurenți care vor urca pe scenă în finala concursului de la Lisabona. 


Prima semifinală a Eurovision a avut loc, marți seară, la Lisabona, iar reprezentanții Austriei, Israelului și Ciprului se numără printre cei zece concurenți care vor urca pe scenă în finala concursului de la Lisabona.

Juriile de specialitate şi fanii din ţările repartizate în prima semifinală, alături de cei din din Portugalia, Spania şi Marea Britanie, au decis care sunt cei 10 concurenţi care vor merge în finală, din totalul de 19 intraţi marţi seară în concurs.

Astfel, după prima semifinală Eurovision 2018, s-au calificat: Austria (Cesár Sampson, „ Nobody But You”), Estonia (Elina Nechayeva, „La Forza”), Cipru (Eleni Foureira, „Fuego”), Lituania (Ieva Zasimauskaitė, „When We're Old”), Israel (Netta, „Toy”), Cehia (Mikolas Josef, „Lie To Me”), Bulgaria (Equinox, „Bones”), Albania (Eugent Bushpepa, „Mall”), Finlanda (Saara Aalto, „Monsters”) şi Irlanda (Ryan O'Shaughnessy, „Together”).

Cea de-a doua semifinală, în care vor concura şi reprezentanţii României, The Humans, cu melodia „Goodbye”, va avea loc joi, 10 mai, iar aceștia vor intra în concurs pe poziţia a doua, în prima parte a semifinalei de joi.

Anterior, miercuri, începând cu ora 22.00, The Humans, alături de ceilalţi concurenţi, vor urca pe scena de la Altice Arena pentru repetiţia la care juraţii vor puncta cei 18 semifinalişti. Conform regulamentului, acest show nu va fi televizat, iar punctajele vor fi date publicităţii doar după Marea Finală.

Finala Eurovision 2018 va avea loc sâmbătă, 12 mai.

DECIZIE ISTORICĂ! Preşedintele Donald Trump retrage Statele Unite din acordul nuclear cu Iranul... La doar nouă săptămâni, un bebeluș a trecut prin momente cumplite. Semnele din naștere pur și simplu i-au explodat: &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x