Antena Căutare

Consilierul lui Trump, John Bolton, deplânge o tăcere ”asurzitoare” a Iranului cu privire la oferta unor ”negocieri veritabile”

Consilierul pe probleme de securitate naţională al lui președintelui SUA Donald Trump, John Bolton, a denunţat marţi o tăcere ”asurzitoare” a Iranului, în timp ce uşa rămâne deschisă unor ”negocieri veritabile”, în pofida unor puternice tensiuni, în prezent, între Washington şi Teheran, relatează AFP.

Consilierul în probleme de securitate naţională al lui Donald Trump John Bolton a denunţat marţi o tăcere ”asurzitoare” a Iranului, în timp ce uşa rămâne deschisă unor ”negocieri veritabile”, în pofida unor puternice tensiuni, în prezent, între Washington şi Teheran, relatează AFP.

La o zi după anunţarea impunerii Iranului unor noi sancţiuni americane, un purtător de cuvânt iranian a apreciat marţi că aceste măsuri închid ”în mod permanent calea diplomaţiei cu Guvernul” american.

Sursa : news.ro

Boris Johnson a recunoscut că are nevoie de ajutorul Europei pentru a amortiza șocurile provocate de un Brexit fără acor... Ucraina îşi suspendă activitatea de la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei ca protest faţă de revenirea Rusiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x