Antena Căutare

Consilierul partidului Laburist si-a cumparat o casa de 8,5 milioane de lire sterline cu bani cash

Consilierul liderului partidului Laburist, Andrew Rosenfeld, nu poate justifica plata cash a casei sale in valoare de 8,5 milioane de lire sterline, scrie Daily Mail. Rosenfeld mai are o locuinta in Geneva pe care a scos-o la inchiriat pentru nu mai putin de 16,000 de lire sterline pe luna.

Andrew Rosenfeld, unul dintre cei mai bogati britanici cu o avere de peste 100 de milioane de lire sterline, a devenit consilierul si sustinatorul liderului partidului Laburist, Edward Samuel Miliband, dupa ce a donat incredibila suma de un milion de lire sterline gruparii politice.

Membrii partidului Laburist sunt insa ingrijorati cum isi va justifica acesta fabuloasa avere.

La 49 de ani este casatorit si are patru copii. In 2006 si-a vandut locuinta din Londra cu 5,5 milioane de lire sterline si si-a mutat afacerea Air Capital in Geneva. Politica l-a adus inapoi in metropola britanica motiv pentru care si-a cumparat o casa de 8,5 milioane de lire sterline cu bani lichizi, intr-o zona exclusivista.

Mai mult, vechea locuinta din Geneva a fost scoasa la inchiriat pentru 16,300 de lire sterline pe luna. Anuntul promite o casa magnifica, situata intr-o zona complet renovata, cu terasa si gradina, cu 3 camere de oaspeti si chiar cu gradinar inclus. Rosenfeld nu a raspuns insa cand a fost pus sa-si justifice situatia financiara.

Pe de alta parte, liderul Laburistilor, Edward Samuel Miliband spune ca Rosenfeld nu este un escroc financiar. Totusi, surse din cadrul partidului se plang de situatia sa ambigua.

"Suntem ingrijorati cu privire la aceasta persoana. A venit de nicaieri si ne propune tot felul de strategii. Stim ca a flirtat cu partidul Conservator si ca nu e chiar din clasa de mijloc despre care Ed Miliband tot vorbeste", au spus surse pentru Daily Mail.

Rosenfeld a donat 10, 000 de lire liderului Conservatorilor, la alegerile din 2001. Alte acuzatii pentru Rosenfeld au venit din partea unui grup de pensionari care se plang ca au fost inselati de grupul Scarlet Retail, condus la acea vreme tot de Rosenfeld.

Si parlamentarul Conservator John Glen a cerut explicatii conducerii partidului pentru situatia lui Rossenfeld. "Liderul Laburistilor vorbeste despre bisnitarii comerciali sau capitalisti predatori, dar e timpul sa vedem de ce parte este acesta."

Foto: Daily Mail

Submarin japonez din al Doilea Razboi Mondial, gasit intr-un port din Pacific... GALERIE FOTO! Barack si Michelle Obama NU s-au costumat de Halloween...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x