Antena Căutare

Contraamiralul iranian Hossein Khanzadi amenință SUA cu o nouă ripostă fermă, după distrugerea unei drone

”Toată lumea a putut asista la distrugerea dronei”, a declarat Contraamiralul Hossein Khanzadi, citat de agenţia iraniană de presă Tasnim. ”Vă pot garanta că o asemenea ripostă se poate repeta, iar inamicul ştie bine acest lucru”, a adăugat el.

Distrugerea în zbor a unui avion american fără pilot (dronă) de tip QR-4 Global Hawk, la Golful Persic, joi, a reprezentat o ”ripostă fermă” faţă de Statele Unite, care se poate repeta, a ameninţat luni comandantul Marinei iraniene, contraamiralul Hossein Khanzadi, relatează Reuters.

”Toată lumea a putut asista la distrugerea dronei”, a declarat el, citat de ahenţia iraniană de presă Tasnim.

”Vă pot garanta că o asemenea ripostă se poate repeta, iar inamicul ştie bine acest lucru”, a adăugat el.

Riscul izbucnirii unui război între Statele Unite şi Iran a crescut, în urma distrugerii joi a dronei, care se afla, afirmă Iranul, în spaţiul său aerian, în apropierea Strâmtorii Ormuz, ceea ce Statele Unite contestă.

Cu câteva zile mai înainte, Washingtonul a imputat Iranului un atac vizând două petroliere la Marea Oman, în apropiere de Strâmtoarea Ormuz.

Sursa : news.ro

Doi îndrăgostiți au murit pe loc, în urma unui accident rutier produs în ziua în care s-au căsătorit! Șoferul vinovat, u... O femeie a adormit în timpul unui zbor și s-a trezit în beznă, în avionul încuiat: ”Am avut un coșmar! Nu știu cum s-a p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x