Căutare Live

Contract de 1.2 mil. €: Fondatorul WikiLeaks isi scrie autobiografia

Julian Assange a anuntat intr-un cotidian britanic ca a semnat un contract de 1.2 milioane de euro pentru autobiografia sa, relateaza AFP.

Intr-un interviu acordat Sunday Times, Julian Assange a explicat ca banii il vor ajuta sa se apere impotriva acuzatiilor de agresiuni sexuale care ii sunt aduse de doua femei in Suedia.

"Nu vrea sa scriu aceasta carte dar trebuie sa o fac", afirma el. "Am platit 200.000 de lire sterline cheltuieli judiciare si trebuie sa ma apar si sa pastrez WikiLeaks pe linia de plutire", adauga el.

Australianul a precizat ca va primi 600.000 de euro de la Alfred A. Knopf, editorul sau american, si 380.000 de euro de la Canongate.

Fostul presedinte al Venezuelei, Carlos Andres Perez, a decedat... Julian Assange: In Occident actioneaza o cenzura economica extrajudiciara...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri