Antena Căutare

Contract de 400.000 de euro pentru asasinarea premierului bulgar

Serviciile bulgare de informatii au dejucat un nou complot de asasinare a premierului bulgar. Este al treilea astfel de complot care-l vizeaza pe Boiko Borisov de la intrarea sa in politica, a anuntat cotidianul bulgar 24 Ceasa, citat de site-ul Novinite.com

Planul a fost pus la cale de mai multe persoane publice din Bulgaria la un hotel de lux din Atena. Servicii de informatii straine au surprins intalnirea acestora, in conditiile in care tema discutiei era cum sa fie "eliminat" premierul si, o data cu el, fortele de lupta impotriva terorismului din Bulgaria. Potrivit acestor informatii, participantii la aceasta intalnire au sosit la bordul unor iahturi, insotiti de numeroase garzi de corp.

Cu aproximativ zece zile in urma, serviciile bulgare au interceptat convorbiri telefonice si intalniri ale unor personalitati-cheie, ale caror nume n-au fost date inca publicitatii. "Executantii" ar fi primit suma de 400.000 de euro.

Ministerul Afacerilor Interne a refuzat sa faca orice comentarii, iar Serviciile Nationale de Securitate au refuzat sa raspunda la o intrebare cu privire la sporirea masurilor de securitate destinate protectiei premierului.

Acesta este cel de al treilea complot de asasinare a lui Borisov. In urma cu o saptamana, premierul bulgar a vorbit, intr-un inteviu televizat, despre unul dintre aceste comploturi, descoperit prin interceptarea unei convorbiri telefonice intre Milano si Amsterdam.

Citeste continuarea articolului pe jurnalul.ro

Plan de austeritate "draconic", pentru Irlanda... Cainii-bomba, noua amenintare terorista din partea Al Qaeda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x