Antena Căutare

Contul de Twitter al Papei Benedict al XVI-lea va ramane in stand-by

Contul de Twitter deschis de Papa Benedict al XVI-lea nu va mai fi folosit de la retragerea sa pana la alegerea unui nou Suvernan Pontif.

De la 28 februarie 2013, cand va lua sfarsit pontificatul lui Benedict al XVI-lea, adresa de twitter "Pontifex" va ramane "tacuta", potrivit reprezentantilor Vaticanului.

Urmatorul Papa va putea, totusi, sa posteze mesaje pe acelasi cont. Intrarea in retelele de socializare a fost considerata un moment important in pontificatul lui Benedict al XVI-lea.

"Fiti activi pe retelele de socializare!" Era chiar indemnul Bisericii Catolice. Papa Benedict al XVI-lea le-a transmis acest mesaj, la un moment dat, tuturor credinciosilor. De altfel, suveranul Vaticanului se foloseste si de beneficiile Facebook.

Totusi, acesta a preferat sa NU-si anunte demisia pe Twitter, ci, mai traditional, prin viu grai.

79 de oameni si-au pierdut viata in Pakistan, intr-un atentat cu bomba... Mii de oameni au participat la un miting de protest in Singapore...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x