Antena Căutare

Contul de Twitter al Papei Benedict al XVI-lea va ramane in stand-by

Contul de Twitter deschis de Papa Benedict al XVI-lea nu va mai fi folosit de la retragerea sa pana la alegerea unui nou Suvernan Pontif.

De la 28 februarie 2013, cand va lua sfarsit pontificatul lui Benedict al XVI-lea, adresa de twitter "Pontifex" va ramane "tacuta", potrivit reprezentantilor Vaticanului.

Urmatorul Papa va putea, totusi, sa posteze mesaje pe acelasi cont. Intrarea in retelele de socializare a fost considerata un moment important in pontificatul lui Benedict al XVI-lea.

"Fiti activi pe retelele de socializare!" Era chiar indemnul Bisericii Catolice. Papa Benedict al XVI-lea le-a transmis acest mesaj, la un moment dat, tuturor credinciosilor. De altfel, suveranul Vaticanului se foloseste si de beneficiile Facebook.

Totusi, acesta a preferat sa NU-si anunte demisia pe Twitter, ci, mai traditional, prin viu grai.

79 de oameni si-au pierdut viata in Pakistan, intr-un atentat cu bomba... Mii de oameni au participat la un miting de protest in Singapore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x