Antena Căutare

Copie la indigo! Tortul de nouă etaje de la învestirea lui Donald Trump arată exact ca al lui Obama de acum patru ani. Cine a descoperit asemănarea

Tortul de nouă etaje de la învestirea lui Donald Trump arată exact ca al lui Barack Obama de acum patru ani, aşa cum apare într-o fotografie postată pe Twitter de Chef Duff Goldman, cel care a realizat tortul de la cea de-a doua învestire a fostului preşedinte american.

Tortul de nouă etaje de la învestirea lui Donald Trump arată exact ca al lui Barack Obama de acum patru ani, aşa cum apare într-o fotografie postată pe Twitter de Chef Duff Goldman, cel care a realizat tortul de la cea de-a doua învestire a fostului preşedinte american.

Chef-ul Duff Goldman, cel care a realizat tortul pentru ceremonia de învestire a lui Barack Obama în urmă cu patru ani, a publicat pe Twitter o fotografie în care arată cele două torturi, identice, şi comentează: "Pe cel din stânga l-am făcut pentru preşedintele Obama acum patru ani. Cel din dreapta este al lui Trump. Nu l-am făcut eu".

În ciuda faptului că festivităţile de învestire ale lui Trump au fost spectaculoase, un singur aspect a ieşit din tipar vineri noapte, la ceremonie, un tort de nouă etaje pe care preşedintele şi vicepreşedintele Pence l-au tăiat cu o sabie, scrie Washington Post, citat de news.ro.

Pentru Duff Goldman, tortul cel mare i-a părut cunoscut, deoarece seamănă izbitor cu cel pe care l-a realizat în urmă cu patru ani pentru a doua învestire a lui Barack Obama.

Puţin după miezul nopţii, Goldman, cunoscut de pe Food Network, a publicat pe Twitter o fotografie în care apar cele două torturi. Goldman a scris că cel din stânga a fost creat în 2013 pentru Commender-in-Chief, iar cel din dreapta a apărut la ceremonia lui Trump intitulată "Salute to Our Armed Services".

Tortul pare identic, de la culori, însemnele patriotice, la poziţia stelelor argintii şi a emblemelor.

Washington’s Buttercream Bakeshop este firma care a realizat tortul lui Donald Trump. Tiffany MacIsaac, proprietara cofetăriei, a mărturisit că a primit o comandă prin care i se cerea să reproducă un tort după o fotografie. Era cel de la învestirea lui Obama din 2013. În lipsa patroanei, angajaţii firmei au încercat să-i convingă pe cei care au comandat tortul să se inspire din el, dar ei au replicat: "Nu. Îl vrem aşa, e perfect".

Balul "Salute to Our Troops" a fost a treia ceremonie inaugurală de vineri şi a fost deschisă pentru militari, veterani, urmaşi şi familiile lor.

O rachetă nucleară lansată de Marea Britanie s-a îndreptat spre Statele Unite ale Americii. Totul a fost ascuns... VIDEO! Trump a fluturat în fața presei plicul primit de la fostul președinte al SUA: "Am intrat în Biroul Oval și a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x