Antena Căutare

Copiii britanici se îmbracă precum Boris Johnson de Halloween pentru că politica este înfricoșătoare

S-ar putea să doriți să stingeți luminile și să blocați ușile joia această, pe 31 octombrie, deoarece copiii ies la vânătoarea anuală de bomboane, și există șanse mari ca un mini-Boris Johnson să bată pe ușa ta. Conform noilor cercetări realizate de Beano Studios, premierul ocupă locul 10 pe lista celor mai populare costume de Halloween în rândul copiilor din acest an.

Concluziile au relevat, de asemenea, că peste jumătate din cei 2.000 de părinți și copii britanici intervievați folosesc Brexitul ca inspirație și mai mult de 25% se costumează în cunoscuți politicieni britanici, deci probabil că veți vedea și un mini-Jeremy Corbyn afară.

Decorațiile de Halloween cu tema Brexit sunt de asemenea populare, așa că nu vă mirați să vedeți steaguri, dovleci sculptați cu lozinci sau chipuri politice - sau cine știe, poate chiar un autobuz roșu în miniatură sau două. Să fim sinceri, politica din 2019 este un pic înfricoșătoare, așa că aceste lucruri chiar au sens.

Copiii britanici se îmbracă precum Boris Johnson de Halloween pentru că politica este înfricoșătoare

De fapt, două treimi dintre participanți l-au considerat pe Boris Johnson drept „cea mai înfricoșătoare” celebritate, deși primul loc a fost câștigat de președintele Statelor Unite. Cercetările au arătat că Donald Trump este cel care dă copiilor frisoane în coloana vertebrală.

Copiii britanici se îmbracă precum Boris Johnson de Halloween pentru că politica este înfricoșătoare

Alte teme populare au inclus supereroii și ființele magice, cum ar Spider-Man, Joker, dar și personajele serialului de succes Netflic, Stranger Things, au fost printre preferințe. Primul loc a fost, însă, cel mai înfiorător clovn al acestui an: Pennywise din It Chapter Two.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Corpul liderului Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi, depus în mare... Un autobuz a căzut într-o gaură uriaşă în mijlocul drumului în oraşul american Pittsburgh...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x