Un copil de doi ani se zbate între viață și moarte, după ce a căzut într-o oală cu apă fiartă! Mama se pregătea să spele haine

 
+2 click pentru
galerie

Un copil în vârstă de doi ani de zile a fost la un pas să moară, după ce a căzut într-o oală cu apă fiartă, pe care mama o lăsase pe podea și plecase la magazin. 

Incidentul șocant a avut loc într-o localitate din Ucraina, iar acum copilul, un băiat de doi ani, pe nume Ivan Maletych, luptă să trăiască după ce a suferit arsuri pe 70 la sută din suprafața corpului. 

O fotografie surprinsă de un voluntar îl arată pe micul Ivan întins pe pat, acoperit de bandaje, la scurt timp după ce a fost internat în spital.

Incidentul teribil a avut loc după ce mama lui, Ivanna Maletych, a fiert apă pentru a spăla câteva haine. După ce a fiert apa, ea a pus oala pe podea, în bucătăria casei și s-a dus la magazin să ia pâine, potrivit Daily Mail.

”Ivan se juca prin casă, iar fratele lui se uita la desene. Cred că a intrat în bucărie din greșeală și a căzut în oala cu apă fiartă.”, a mărturisit mama băiatului, care mai are trei copii. 

Deocamdat, medicii luptă să-i salveze viața, copilul având arsuri de gradul trei și patru pe 70 la sută din suprafața corpului. Poliția a deschis o anchetă în acest caz. facebook whatsapp twitter pinterest