Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Copil de patru ani suspect de pneumonie, forțat să doarmă pe podea, în spital. Mama micuțului, revoltată:”Nu sunt paturi libere. E haos!”

Un băiețel în vârstă de doar patru ani, care era suspect de pneumonie, a fost forțat să doarmă pe podeaua rece a unui spital, din cauza lipsei de paturi liberi. Micuțul a dormit mai bine de patru ore pe podeaua rece, unde mama lui i-a pus o geacă, așteptând ore în șir să beneficieze de îngrijiri medicale. 

Copil de patru ani suspect de pneumonie, forțat să doarmă pe podea, în spital, din cauza lipsei de paturi libere

Independent.co.uk

Imaginea care a făcut înconjurul lumii și a stârnit un val de revoltă pe internet a fost surprinsă la un spital din Leeds, Anglia, unde copilul, în vârstă de patru ani, a fost adus la Urgențe de mama lui, fiind suspect de pneumonie.

Medici cu acte false, un nou scandal în sistemul sanitar. Alexandru Checheriţă, profesor universitar la doar 26 de ani

A așteptat mai bine de opt ore ca să beneficieze de îngrijiri medicale, iar potrivit declarațiilor făcute de mama acestuia, patru dintre ele le-a petrecut pe podeaua rece a unității medicale, unde i-a întins o geacă.

”A fost haos. Sistemul medical e în colaps. Nu sunt suficiente paturi.”, a spus mama lui Jack, Sarah Williment, potrivit Independent.co.uk.

De asemenea, femeia a precizat că Jack a primit un pat abia după 13 ore și jumătate petrecute în spital. Ulterior, el a fost diagnosticat cu gripă și amigdalită.

Medici ortopezi, obligați să lucreze cu un ghips care nu se întărea! Reacția unității medicale: ”S-a cerut înlocuirea materialelor!”

La scurt timp după ce imaginea cu băiețelul a făcut înconjurul internetului, reprezentanții spitalului le-au cerut scuze celor implicați pentru așteptarea lungă și au motivat situația revoltătoare prin numărul mare de urgențe din ziua respectivă.


Recomandari