Antena Căutare

Copilul Coranului

Si-acum despre o "minune", asa cum o descriu localnicii, din sudul Rusiei. Pe corpul unui bebelus de numai 9 luni apar in mod misterios niste pete rosii sub forma de litere arabesti ce alcatuiesc, se pare, versete din Coran. Potrivit cotidianului The Sun, literele in araba au aparut imediat dupa nastere pe tot corpul micutului.

Parintii povestesc ca versetele apar de doua ori pe saptamana si apoi dispar fara urma. Nici doctorii par sa nu isi poata explica, momentan, fenomenul, dar au dat asigurari ca literele nu au fost desenate artificial. Atunci cand apar, semnele ii provoca bebelusului dureri si temperatura. Musulmanii din zona cred insa ca baietelul reprezinta un semn divin ce va aduce pace.
Rege ratacit in SUA... Vaccin preventiv anti-sida...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x