Antena Căutare

Franța are 588 noi decese într-o zi! Medicii sunt înspăimântați: "Nu au fost niciodată atât de mulţi oameni la Terapie Intensivă pentru o patologie"

Oficialii francezi au anunţat vineri seară că 27.432 de persoane au fost diagnosticare pozitiv de Covid-19 şi sunt spitalizate în Franţa, dintre acestea 6.662 fiind la Terapie Intensivă, potrivit Le Figaro.

În spitalele franceze au murit 588 de pacienţi din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore, ceea ce duce bilanţul total la 6.507 de la începutul epidemiei, a anunţat vineri directorul general al Departamentului pentru Sănătate Jérôme Salomon, în timpul conferinţei de presă.

35% dintre cei aflaţi la Terapie Intensivă au mai puţin de 60 de ani. De altfel, 93 de persoane internate la ATI au mai puţin de 30 de ani. "Nu au fost niciodată atât de mulţi oameni la Terapie Intensivă în Franţa pentru o patologie", a detaliat el.

Sursa : news.ro

Coronavirus: Erdogan anunţă o izolare pentru cei cu vârste mai mici de 20 de ani în Turcia... Coronavirusul golește închisorile. Mai mulți deținuți vor fi eliberați, prin ordinul dat de procurorul general al Statel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x