Antena Căutare

Coronavirus: Angela Merkel, testată a treia oară negativ. Și Benjamin Netanyahu a fost testat negativ. Cei doi lider rămân în carantină

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a efectuat un al treilea test pentru coronavirus, şi acesta fiind negativ, însă ea va rămâne în carantină. În Israel, testul efectuat de premierul Benjamin Netanyahu a fost de asemenea negativ, dar şi el va rămâne în carantină.

"Al treilea test de detectare a coronavirusului la care a fost supus cancelarul Merkel a fost tot negativ. Ea va continua să-şi exercite funcţiile oficiale din carantina de la domiciliu în următoarele zile", a declarat un purtător de cuvânt al Guvernului german.

Şi premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunţat că a fost testat negativ pentru coronavirus, totuşi el urmând să rămână în izolare până la următoarele instrucţiuni din partea Ministerului Sănătăţii. Benjamin Netanyahu a fost plasat luni în carantină preventivă, după ce unul dintre angajaţii serviciilor sale a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Sursa : news.ro

Situația dramatică se mută în Spania! Cel mai mare număr de morți de la începutul pandemiei: 418 decese înregistrate în ... Sute de poliţişti americani au contractat coronavirusul, în lipsa echipamentelor de protecţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x