Antena Căutare

Coronavirus - Barurile şi restaurantele din New York vor fi închise, cu excepţia celor cu livrare la domiciliu. Toţi cei care intră în Casa Albă, testaţi

Primarul oraşului New York Bill de Blasio a anunţat duminică seară închiderea barurilor şi restaurantelor, în afara celor cu livrare la domiciliu, aceasta fiind o nouă etapă destinată stopării răspândirii de coronavirus. Casa Albă a anunţat că toţi cei care vin în contact cu preşedintele Donald Trump vor fi testaţi, potrivit AFP.

"Mâine, voi semna un decret care limitează restaurantele, barurile şi cafenelele la vânzarea cu livrare la domiciliu. Cluburile de noapte, cinematografele, micile teatre şi sălile de concerte vor fi închise toate. Decretul va intra în vigoare de marţi, ora 9.00 dimineaţa", a indicat primarul oraşului american, după ce duminică a anunţat închiderea şcolilor publice începând de luni.

În plus, miniştri, consilieri, jurnalişti, toate persoanele care intră la Casa Albă vor fi testate pentru a depista eventuale simptome de coronavirus, a anunţat Judd Deere, purtătorul de cuvânt al executivului american.

"Începând de luni dimineaţă, teste de temperatură vor fi efectuate pentru toate persoanele care intră în Casa Albă", a spus acesta.

"Teste suplimentare de temperatură vor fi făcute de-a lungul zilei persoanelor care intră în contact cu preşedintele şi vicepreşedintele", a adăugat el.

Celebra Aripă de Vest, unde sunt situate Biroul Oval şi cele ale colaboratorilor apropiaţi preşedintelui, găzduieşte de asemenea o sală de presă şi spaţii de lucru pentru unii dintre jurnaliştii acreditaţi.


Sursa : news.ro

Au apărut primele teste false pentru depistarea Covid-19. Flacoanele erau destinate persoanelor care voiau să afle dacă ... Spania şi Portugalia suspendă turismul dintre cele două ţări, din cauza coronavirusului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x