Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Coronavirus COVID-19, tratat cu un medicament pentru astm! Anunțul făcut de o echipă de medici din Japonia! „Am văzut efectul în două zile”

Simptomele de pneumonie ale pacienților depistați cu noul tip de coronavirus COVID-19 ar fi reduse cu ajutorul unui medicament pentru tratarea astmului, a anunțat o echipă de medici din Japonia.

Coronavirus SARS-CoV-2, la microscop.

profimediaimages.ro

Echipa de medici, de la spitalul Ashigarakami, aflat în Kanagawa, a tratat pacienți care s-au infectat cu noul coronavirus pe nava de croazieră Diamond Pricess.

Potrivit acestor medici, trei pacienți au primit, prin inhalare, un medicament pentru tratarea astmului, numit Ciclesonidă.

Conform specialiștilor, cei trei pacienți au toți vârste de peste 65 de ani și aveau nevoie de oxigen, dar nu erau în stare critică.

Citește și: Un ser pentru tratarea bolnavilor de coronavirus, aflați în stare gravă, descoperit! Sursa tratamentului este uluitoare!

Pacienților le-a fost administrată ciclesonidă pe 20 februarie, iar starea lor de sănătate s-a îmbunătățit în aproximativ două zile. O femeie în vârstă de 73 de ani ar fi fost chiar externată.

Medicii au explicat că acest medicament pentru astm ajunge în plămâni, acolo unde noul coronavirus se înmulțește, motiv pentru care substanța este eficientă în reducerea inflamațiilor de la acest nivel.

Citește și: Coronavirus COVID-19, tratat cu vitamina C. Anunțul făcut de oamenii de știință din China: ”Efectele sunt de zece ori mai puternice!”

Această echipă de medici plănuiește să cerceteze efectele acestui medicament la pacienți depistați cu noul coronavirus alături de alte instituți medicale, deoarece, deocamdată, independent, a tratat un mic număr de persoane cu COVID-19.

Bilanțul a depășit 4.000 de cazuri de deces provocate de coronavirus în lume, de la declanșarea pandemiei. Însă, peste 60.000 de persoane s-au vindecat, după ce au fost infectate cu Covid-19.

Recomandari