Căutare Live

Coronavirus - Guvernul britanic a decis închiderea pub-urilor, restaurantelor, cinematografelor şi teatrelor

Guvernul britanic a ordonat vineri închiderea pub-urilor, restaurantelor, cinematografelor, teatrelor, sălilor de gimnastică pe termen nedefinit, înăsprind astfel măsurile de luptă contra propagării noului coronavirus, scrie AFP.

"Le cerem cafenelelor, barurilor şi restaurantelor să se închidă în această seară de când o pot face rezonabil şi să nu se mai deschidă mâine", a declarat premierul Boris Johnson în timpul unei conferinţe de presă.

El a adăugat că are acelaşi îndemn şi pentru "localurile de noapte, teatrele, cinematografele, sălile de gimnastică şi centrelor de agrement".

Mai mult de 250.000 de cazuri de coronavirus au fost înregistrate în toată lumea de la izbucnirea pandemiei, potrivit unui bilanţ realizat de AFP.

Sursa : news.ro

„Stați în casă, doar așa ne ajutați! Suntem la capătul puterilor!” Bolnavii de coronavirus din Italia sunt consultați pe... Ce băieți! Polonezii folosesc votca de contrabandă ca dezinfectant în lupta împotriva coronavirusului...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri