Antena Căutare

Coronavirus în Italia: La Săptămâna Modei de la Milano, Armani şi-a prezentat colecţia într-o sală fără public. VIDEO

Săptămâna Modei de la Milano s-a încheiat duminică cu o prezentare a lui Georgio Armani. Fapt rar, creatorul şi-a prezentat colecţia toamnă-iarnă 2020/21 în faţa unei săli goale, fără public.

Creatorul a explicat această decizie prin măsuri sanitare ale guvernului italian, care a recomandat evitarea adunărilor în faţa răspândirii rapide a noului coronavirus în Nordul ţării.

Manechinele au făcut un show în faţa camerelor de filmat care au transmis în direct imagini pe reţelele de socializare şi pe site-ul casei italiene.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și: FOTO | Imagini dramatice de pe străzile din Italia. Asistenții medicali umblă pe străzile pe care nu se află nimeni și caută oameni la case ca să îi ajute

Chiar dacă nu a avut public, stilistul nu a renunţat la tradiţionala reverenţă în faţa publicului la sfârşitul spectacolului.

Pentru a aduce un omagiu Chinei, marea absentă de la Săptămâna Modei, el a prezentat 12 modele haute couture realizate între 2009 şi 2019, toate inspirate de ţara din Asia de Est.

Sursa : news.ro

Coronavirus în Italia: 152 infectaţi, patru decese. Domul din Milano şi şcoli din Nord au fost închise. Carnavalul de la... Patru morți de coronavirus și stare de urgență în Italia. Domul din Milano şi toate şcolile din Nord au fost închise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x