Antena Căutare

Coronavirusul îngenunchează Italia! 475 de morţi, într-o singură zi! RECORD! Cel mai grav bilanț pentru o ţară!

Coronavirusul a dus la moartea a 475 de persoane în Italia, în ultimele 24 de ore, a anunţat, miercuri, Protecţia civilă din Peninsulă. Acesta este cel mai grav bilanţ într-o singură ţară.

Coronavirusul îngenunchează Italia! 475 de morţi, într-o singură zi! RECORD! Cel mai grav bilanț pentru o ţară!
Pandemie de coornavirus. Italia. | profimediaimages.ro

În plus, sunt aproape 3.000 de persoane (2.978) care şi-au pierdut viaţa în Italia din cauza acestei boli, un bilanţ foarte apropiat de cel din China (mai mult de 3.200 de morţi) de unde a izbucnit pandemia.

Serviciile sanitare italiene au înregistrat 4.207 de noi cazuri în ultimele 24 de ore, o cifră care nu a mai fost atinsă până acum.

În continuare, regiunea Lombardia are două treimi dintre decese.

Alte regiuni cu multe îmbolnăviri sunt Veneto şi Piemonte, care au fiecare în jur de 500 de noi cazuri, iar în Toscana au apărut 300 de cazuri.

Duminică, în Italia au fost înregistrate 368 de decese într-o zi, un total pe care China nu l-a avut până în prezent, potrivit bilanţurilor oficiale.

„Am COVID-19! Mă dor plămânii! Mă simt de parcă aș alerga la un maraton, când merg la baie!”. Un tânăr cu coronavirus a ... Document UE: Rusia a lansat ”o campanie media de dezinformare semnificativă” împotriva Occidentului, pentru a înrăutăţi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x