Antena Căutare

Vești îngrijorătoare din China! Peste 900 de decese din cauza coronavirusului

Bilanțul deceselor cauzate de coronavirus din China a depășit duminică pragul de 900, iar numărul persoanelor care s-au îmbolnăvit depășește 40.000, informează CNN. Vești îngrijorătoare din China. Peste 900 de persoane decedate

Vești îngrijorătoare din China! Peste 900 de decese din cauza coronavirusului
Bilanțul deceselor din China

Duminică au murit 91 de persoane, conform autorităților medicale din provincia Hubei, aflată în epicentrul epidemiei.

Tot în această provincie, duminică autoritățile au mai confirmat încă 2.618 diagnostice de contaminare cu coronavirus, astfel că în Hubei s-au îmbolnăvit 29.631 de persoane.

Ulterior anunțului făcut de oficialii din Hubei, autoritățile chineze au anunțat că la nivel național s-au mai înregistrat încă șase decese.

La nivel mondial, numărul cazurilor confirmate de infectare cu coronavirus a depășit 40.000, existând bolnavi în 28 de țări.

Prin urmare, numărul total al deceselor din China a ajuns acum la 908, la care se adaugă două decese înregistrate în afara Chinei, deci bilanțul total este de 910 morți.

Cei peste 3.600 de pasageri de pe vasul de croazieră care acostase în largul Hong Kongului au fost lăsați să debarce, după ce testele au ieșit negative la coronavirus.

Citește și:

Zece persoane aflate pe o navă de croazieră, infectate cu noul tip de coronavirus. Bilanțul persoanelor decedate a depășit 490

Compania care deține celălalt vas ținut în carantină, Diamond Princess, la bordul căruia cel puțin 70 de persoane au fost depistate pozitiv și unde sunt la bord și 17 români, a anunțat că va oferi compensații pasagerilor.

Ei sunt în carantină din 4 februarie, în largul portului Yokohama din Japonia.

Numărul deceselor provocate de coronavirus a depăşit 900; într-o singură zi au murit 97 de persoane... Casa Albă va propune creşterea semnificativă a cheltuielilor pentru inteligenţa artificială...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x