Antena Căutare

Covid-19 în Spania - Numărul deceselor şi al noilor cazuri înregistrate în 24 de ore a crescut

Numărul zilnic al deceselor şi al noilor cazuri de infectare cu Covid-19 înregistrate în Spania a crescut la 757 de morţi şi 6.180 de infectări.

După câteva zile în care în ţară au fost raportate cifre în scădere, miercuri, autorităţile sanitare au anunţat bilanţul ultimelor 24 de ore: 757 de decese şi 6.180 de noi cazuri de Covid-19.

Numărul cazurilor noi este cu aproximativ 680 de mare faţă de intervalul anterior. Cel al deceselor a crescut cu 14.

În total, de la începutul epidemiei în Spania au fost înregistrate oficial 146.690 de cazuri, 48.021 de pacienţi trataţi şi 14.555 de decese.

Un număr de 63.516 persoane sunt spitalizate.

Madrid şi Catalonia rămân regiunile spaniole cele mai afectate.

Autorităţile sanitare spaniole asigură că vârful epidemiei a fost atins şi că obiectivul prezent este reducerea curbei epidemiei.

La nivel mondial, de la depistarea coronavirusului în China, la finalul anului trecut, au fost înregistrate peste 1,4 milioane de cazuri de infectare şi mai mult de 82.000 de decese. Peste 301.000 de oameni dintre cei bolnavi au fost vindecaţi.

Sursa : news.ro

Deputaţii şi miniştrii bulgari îşi donează sistemului public de sănătate salariile, în total 750.000 de euro, pe perioad... François Hollande aduce un omagiu personalului azilelor de bătrâni după moartea tatălui său, un fost medic...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x