Antena Căutare

Craciun in aeroport: Sute de curse aeriene, anulate in Europa

Haosul a revenit in traficul aerian european odata cu un nou val de ger si ninsori. Aproape 300 de oameni au petrecut noaptea de Craciun in aeroportul Charles de Gaulle din Paris, dupa ce cursele lor au fost anulate din cauza zapezii. Iar o situatie asemanatoare se intalneste si pe aeroportul din Bruxelles, unde doar o singura pista este functionala.

Vremea a perturbat traficul aerian din Europa exact in perioada cu cel mai mare flux de calatori. Din cauza curselor anulate, multi au ramas blocati pe aeroporturi, ore sau chiar zile in sir.

Reprezentantii aeroportului Charles de Gaulle au cerut scuze calatorilor care nu au mai ajuns alaturi de cei dragi tocmai de Craciun.

Administratia aeroportului a adus un preot ca sa celebreze liturghia de Craciun si a impartit dulciuri si jucarii copiilor din salile de asteptare. Printre calatorii afectati de cursele anulate s-au numarat si 130 de romani care au stat mai bine de 24 de ore pe aeroportul din Koln.

Financial Times: Ungaria vrea frontiera libera cu Romania... Sinucigasul de la Parlament, in presa externa: "Lucruri nebune continua sa se petreaca in parlamentele din Estul Eu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x