Antena Căutare

Credeai că le-ai văzut pe toate? Felul în care a venit îmbrăcată domnișoara de onoare la o nuntă i-a făcut pe invitați să leșine de râs!

Mireasa i-a spus domnişoarei de onoare că poate purta orice la nuntă. Când a văzut cum s-a prezentat aceasta la eveniment, tânăra a crezut că leşină... de râs

O nuntă din Arizona a devenit o scenă de comendie când domnișoara de onoare a apărut cu buchetul de mână lângă miri. Felul în care era îmbrăcată a stârnit hohote de râs! Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva!

Înainte de nuntă, domnișoara de onoare a întrebat-o pe tânăra mireasă cu ce îi recomandă să se îmbrace. Mireasa a fost imprevizibilă încurajând-o să se simtă liberă și să poarte ceva ce o face fericită și o face să se simtă bine!

Atunci când a văzut-o cum a apărut la nuntă nu i-a venit să creadă! Doamnișoara de onoare a apărut la cununia civilă îmbrăcată într-un costum de T-Rex.

Imaginea a fost încărcată pe rețelele sociale cu mesajul: „Când eşti domnişoară de onoare şi ţi s-a spus că poţi purta orice... Nu regret nimic”, a scris Christina Meador, domnişoara de onoare.

Tânăra mireasă este chiar sora Christinei, iar gestul făcut de aceasta a făcut-o extrem de fericită. „Sora mea este minunată şi nu am glumit când am spus că poate purta orice doreşte”, a declarat mireasa.

Plantaţie de cannabis, descoperită cu ajutorul elicopterului din care se transmite La Vuelta... Liderul de la Hong Kong va retrage oficial proiectul de lege privind extrădarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x