Antena Căutare

Criza: Guvernul de la Roma taie limuzinele demnitarilor

Incercand sa reduca cheltuielile, guvernul italian al premierului Mario Monti si-a anuntat decizia de a reduce numarul limuzinelor alocate "autoritatilor constitutionale si agentiilor locale ".

Filippo Patroni Griffi, ministrul italian pentru Administratie Publica, a precizat ca prin implementarea acestei masuri se vor face economii "semnificative".

Mai mult, Griffi a anuntat ca functionarii publici vor trebui sa se orienteze catre transportul public, in baza implementarii unei decizii judecatoresti din noiembrie 2011..

De la preluarea fotoliului de premier, in noiembrie 2011, Mario Monti a adoptat o serie de masuri de reducerea a costurilor aparatului de stat pentru a incerca echilibrarea bugetului pe 2012 si reducerea presiunii asupra obligatiunilor italiene, in contextul crizei datoriilor.

In toamna anului trecut, Ministerul italian al Apararii a comandat, de exemplu, nu mai putin de 19 limuzine Maserati blindate.

FOTO! Nunta regala in Iordania... Ingrijorare in UE: Gazele creaza noi divergente intre Rusia si Ucraina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x