Antena Căutare

Cu Razvan si Dani la... circ

Daca va hotarati sa va petreceti ziua de 1 Mai in casa, Antena 1 are grija sa va faca sa va simtiti cat mai bine. Distractia incepe la ora 8 cu Razvan si Dani. Baietii impreuna cu Daniela Crudu, au pregatit un spectacol de circ cu elefanti, tigri, canguri, acrobati si clauni.

Atat ei, cat si invitatii lor, vor cobora in arena pentru mai multe numere de circ. Tot maine dimineata veti vedea cat de curajoasa este Daniela Crudu, atunci cand sta in cusca mortii. Acestea sunt doar cateva dintre surprizele pe care Razvan si Dani le-au pregatit pentru dumneavoastra. Surprize care va vor tine cu sufletul la gura pana la ora 11.
Lupte pe cer... Atentat de Ziua Reginei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x