Antena Căutare

Cum a fost sarbatorita in lume Ziua Indragostitilor

Ca in fiecare an, ziua Sfantului Valentin a fost una deosebita pentru multe perechi de indragostiti din toata lumea. Tinerii au ales romantica sarbatoare pentru a-si marturisi iubirea sau pentru a-si uni destinele, prin ceremonii mai mult sau mai putin oficiale, dar toate, emotionante.

Sfantul Valentin din acest an va ramane o data memorabila pentru trei tinere perechi din Statele Unite. Ele au avut norocul sa poata face nunta, chiar in aceasta zi, pe terasa celebrului Empire State Building din New York, de unde orasul poate fi privit de sus.

“Este ceva de necrezut sa te casatoresti pe Empire State Building, chiar de Sfantul Valentin! Este simbolic, este memorabil, este unic si este pur si simplu absolut perfect”, a declarat una dintre mirese.

Cele trei cupluri au obtinut aceasta nunta deosebita in urma unui concurs. Premiul include si o luna de miere in Caraibe. am adaugat asta ca sa mai puneti o pupatura, ceva

Intr-un cadru mai intim, la Paris, zeci de tinere perechi au facut legamant de iubire eterna pe un pod, printr-un ritual traditional: ei au prins de balustrada un lacat si i-au aruncat cheile in Sena.

Bucuria indragostitilor a fost tulburata doar de primarie care, chiar de Sfantul Valentin, a indepartat lacatele prinse, de-a lungul anilor, de logodnici.

Sfantul Valentin a fost sarbatorit si in Taiwan. Aici, 120 de perechi tinere sau mai putin tinere au renuntat la intimitate pentru a-si marturisi iubirea intr-o mare ceremonie colectiva. In final, perechile au eliberat, spre cer, uriase lampioane cu mesaje de iubire si rugaciuni, intr-un emotionant ritual vechi de secole.

Greva controlorilor de securitate continua sa afecteze aeroporturile germane... 100.000 de nord-coreeni au sarbatorit in strada succesul testului nuclear...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x