Antena Căutare

Cum se apără bărbatul căruia i-au murit copiii după ce i-a uitat în mașină: ”Am crezut că i-am dus la creșă!”

Tatăl care și-a pierdut la sfârșitul săptămânii trecute, după ce i-a uitat în mașină timp de opt ore, se apără. 

Tatăl care și-a pierdut la sfârșitul săptămânii trecute, după ce i-a uitat în mașină timp de opt ore, se apără.

Conform CNN, Juan Rodriquez, bărbatul ai cărui gemeni în vârstă de un an au murit, după ce au fost lăsați în mașină aproape opt ore, se apără. Mai exact, el a susținut în fața polițiștilor că a uitat complet de ei și credea că i-a lăsat la creșă.

Rodriguez este cercetat în libertate, iar avocatul lui a oferit lămuriri despre cazul dramatic: ”pur și simplu a uitat, n-a fost intenționat.”, a explicat el, potrivit sursei citate.

Bărbatul riscă până la patru ani de închisoare, pentru acuzația de neglijență criminală și până la 15, pentru acuzația de omor involuntar.

Phoenix şi Mariza Rodriguez, cei doi gemeni în vârstă de 11 luni, au fost uitaţi în maşină de tatăl lui, când afară erau peste 30 de grade celsius, în New York. Bărbatul şi-a lăsat fiul cel mare la şcoală, dar a uitat să îi lase şi pe micuţi la creşă, aşa că s-a îndreptat spre locul de muncă.

O colecţie de artă contemporană cu peste 900 de opere, confiscată de autorităţile portugheze... Guvernul francez justifică o intervenţie a poliţiei la un concert tehno şi promite să ”facă lumină deplin” cu privire la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x