Antena Căutare

Curtea Constituţională germană cenzurează sancţiunile impuse persoanelor aflate în şomajde mult timp ca incompatibile cu respectarea demnităţii acestora

Curtea Constituţională germană a cenzurat marţi o parte majoră a reformelor la nivel naţional pe piaţa muncii, stabilind că sancţiunile impuse persoanelor aflate în şomaj de mult timp sunt în parte incompatibile cu respectarea demnităţii acestora, relatează AFP.

Aceste tăieri din alocaţia lunară în valoare de 424 de euro - hotărâte în cazul în care şomerii refuză un loc de muncă - nu trebuie să depăşească 30% din această sumă, a decis Tribunalul Constituţional german (Bundesverfassungsgericht, BVerfG) de la Karlsruhe.

În prezent, legea permite suprimarea întregii alocaţii pe o periadă de trei luni.

Sursa : news.ro

Italia, în stare de alertă! Tot mai mulţi bebeluşi sunt dependenți de cocaină... Democraţii dezvăluie primele mărturii din audierile cu uşile închise în ancheta în vederea destituirii lui Trump; averti...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x