Antena Căutare

Cutiile negre ale avionului doborât în Iran vor fi trimise în Ucraina

Cutiile negre ale avionului ucrainean care a fost doborât de forţele iraniene în această lună vor fi trimise în Ucraina, a anunţat agenţia Tasnim, potrivit Reuters.

Autorităţile iraniene sunt de acord ca datele conţinute de cutiile negre să fie analizate de experţi din Franţa, Canada şi SUA.

Boeingul 737-800 aparţinând companiei ucrainene Ukraine International Airlines (UIA) a fost doborât, la 8 ianuarie, în apropiere de Teheran, cu două rachete lansate de către forţele iraniene,. După mai multe zile de dezminţiri oficiale ale tezei potrivit căreia a fost trasă o rachetă asupra zborului PS752, forţele iraniene şi-au recunoscut sâmbătă vina, evocând o ”eroare umană”.

Între cele 176 de victime ale catastrofei se află 82 de iranieni, 63 de canadieni, 11 ucrainenişi 10 suedezi.Ceilalţi pasageri erau din Regatul Unit şi Afganistan.

Sursa : news.ro

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020. O zodie are probleme la serviciu, iar altele au parte de schimări... Sloiuri de gheață pe tavane, pereți și podele! Un bloc a înghețat cu totul după ce oamenii au rămas fără căldură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x