Antena Căutare

Cutremur cu magnitudine 6,4 în Indonezia, în apropiere de Bali! Cel puţin zece morți!

Un cutremur cu magnitudine 6,4 s-a produs duminică în Indonezia, în apropierea insulei Bali, provocând moartea a cel puţin zece persoane, transmite BBC.

Un cutremur cu magnitudine 6,4 s-a produs duminică în Indonezia, în apropierea insulei Bali, provocând moartea a cel puţin zece persoane, transmite BBC.

Cutremurul s-a produs cu puţin timp înaintea orei locale 7:00 şi a afectat în principal insula turistică Lombok situată la aproximativ 40 de kilonetri este de Bali.

Mai multe clădiri au fost afectate, iar la spital au ajuns numeroase persoane rănite, conform oficialilor locali, care estimează nunmărul acestora la 40.

"Oamenii s-au adunat pe străzi şi în zone deschise pentru a se proteja în cazul prăbuşirii clădirilor", a scris pe Twitter Sutopo Purwo Nugroho, purtător de cuvânt al agenţiei pentru situaţii de urgenţă.

El a postat imagini cu oameni pe străzi şi cu grămezi de moloz şi a precizat că deocamdată nu există date privind existenţa unor victime în rândurile turiştilor.

Şase români au fost arestaţi pentru un jaf de 4,6 milioane de euro... Ce tragedie! Doi copii şi străbunica lor au murit în incendiile de vegetaţie din California...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x