Antena Căutare

Cutremur cu magnitudinea de 5.7 in apropiere de Fukushima

Un cutremur cu maginitudinea de 5.7 grade pe scara Richter a lovit joi estul Japoniei, in apropiere de Fukushima, dar nu a provocat alte probleme la centrala. Autoritatile n-au emis avertizare de tsunami si, deocamdata, nu au fost raportate victime.

Seismul s-a produs in Pacific, la 22 de kilometri est de Iwaki, la sud de Fukushima, la o adancime de 9 kilometri. Centrala Fukushima Daiichi ramane stabila, potrivit dnaindia.com.


Centrala nucleara de la Fukushima a fost grav afectata, pe 11 martie, de un cutremur cu magnitudinea de 8,9 si de un tsunami care a urmat seismului.

Aproape 20.000 de oameni au murit sau au fost dati disparuti, iar alti peste 100.000 au fost nevoiti sa-si paraseasca locuintele. Mare parte din ei nu au aflat pana acum cand se vor putea intoarce acasa.

sursa: Jurnalul

"Liderul etern" Kim Jong-il, mumificat si expus pentru vesnicie... Studiu: Romania, locul 5 global privind siguranta nucleara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x