Antena Căutare

Cutremur! Seismul a depășit magnitudinea de 4 grade pe scara Richter!

Sute de clădiri sunt serios avariate sau chiar s-au prăbuşit în Sicilia, după cutremurul cu magnitudinea 4,8 provocat de erupţia vulcanului Etna.

Sute de clădiri sunt serios avariate sau chiar s-au prăbuşit în Sicilia, după cutremurul cu magnitudinea 4,8 provocat de erupţia vulcanului Etna. Aproape 30 de oameni au fost răniţi, iar numeroase familii cu copii au fost evacuate din case. În biserica unui sat s-a prăbuşit şi statuia sfântului considerat protector împotriva cutremurelor. Seismul s-a resimţit puternic şi în Catania, unde trăiesc mii de români.

Case prăbuşite, străzi fisurate şi sute de evacuaţi. Aşa arată Sicilia, după cutremurul de 4,8 grade pe Richter care a zguduit regiunea în seara de Crăciun. În Catania, unde există o importantă comunitate de români, pământul s-a cutremurat cu putere 30 de secunde.

La ora 3 şi 20 de minute dimineaţa/ oamenii s-au trezit în mijlocul unui coşmar. În apropierea epicentrului, undele au fost atât de puternice, încât multe case s-au prăbuşit, iar altele au fost serios avariate. Din fericire, răniţii sunt acum în stare bună. Cei mai mulţi au suferit contuzii şi nu au avut nevoie de spitalizare. Pentru toţi, însă, şocul a fost extrem de puternic.

Opt morți și zeci de răniți, după ce un autobuz condus de un bărbat a intrat în pietoni, în estul Chinei... Alertă în ROMÂNIA! Anunțul care ne dă fiori. Poate avea încărcătură NUCLEARĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x