Antena Căutare

Cutremur de 5,4 grade pe scara Richter! Seismul s-a produs la ora 6.30 în Coreea de Sud!

Un seism rar, cu magnitudinea de 5,4, a fost înregistrat miercuri după-amiază în sudul Coreei de Sud, și a fost resimțit în toată țara, au indicat autoritățile locale, precizând că, potrivit informațiilor disponibile până acum.

Potrivit Agenției Meteorologice Coreene, cutremurul a avut loc la o adâncime relativ mică, de nouă kilometri, în jurul orei 14:30 (06.30, ora României), lângă orașul industrial Pohang, sediul companiei Posco, al patrulea cel mai mare producător de oțel din lume. Aceași agenție informează că seismul a fost urmat de alte cutremure, în succesiune scurtă, resimțite în zona Pohang, potrivit DPA.

Peninsula înregistrează foarte puține cutremure semnificative, însă activitatea seismică este urmărită cu atenție de autorități, în condițiile în care un cutremur este adesea primul semn al unui test nuclear în Coreea de Nord.

Ai de gând să călătorești în Grecia? Ar trebui să te răzgândești. Situația este dramatică și îți pui viața în pericol... S-a votat! Limba Română va fi vorbită și în altă țară! Anunțul făcut în urmă cu puține momente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x