Căutare Live

Cutremur de 7 GRADE PE SCARA RICHTER în Indonezia! Este alertă de tsunami!

Un cutremur de magnitudinea 7 a zguduit duminică Insula indoneziană Lombok (sud), a anunţat Institutul american de geofizică USGS, relatează AFP.

cutremur indonezia

Un cutremur de magnitudinea 7 a zguduit duminică Insula indoneziană Lombok, a anunţat Institutul american de geofizică USGS, relatează AFP.

Autorităţile au lansat o alertă de tsunami şi au recomandat populaţiei să se îndepărteze de ţărm.

”Vă rugăm, îndreptaţi-vă către locuri mai înalte, rămâneţi calmi şi nu vă panicaţi”, a declarat la televiziunea locală directorul agenţiei indoneziene de meteorologie, climatologie şi geofizică Dwikorita Karnawati.

Cutremur de 7 GRADE PE SCARA RICHTER în Indonezia! Este alertă de tsunami!

cutremur indonezia

Seismul de duminică a avut loc la zece kilometri adâncime, a precizat USGS.

Locuitori din Mataram, principalul oraş de pe Lombok, vorbesc despre un cutremur puternic, care i-a scos pe rezidenţi în stradă.

”Toată lumea a ieşit imediat din case, toată lumea s-a panicat”, a declarat pentru AFP Iman, un locuitor din Mataram.

Avion din al Doilea Război Mondial prăbușit în munți! 20 de morți!... O fetiță de 12 ani s-a SINUCIS din cauza unui joc pe telefon! Atenție mare, jocul a devenit deja VIRAL pe rețelele de so...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri