Căutare Live

Cutremur de magnitudinea 6,1 în nord-vestul Laosului, resimţit în Vietnam şi în Thailanda, unde se află Papa Francisc într-o vizită

Un cutremur de magnitudinea 6,1 a avut loc joi în nord-vestul Laosului, în apropiere de frontiera cu Thailanda, a anunţat Institutul american de geofizică USGS, relatează AFP.

Seismul a avut loc la mică adâncime, joi, la ora locală 6.50 (1.50, ora României), a precizat USGS.

Cutremurul a fost resimţit la peste 700 de kilometri distanţă, în capitala Thailandei, Bangkok, unde Papa Francisc se află într-o vizită.

Cutremurul a fost resimţit în nordul şi nord-estul Thailandei şi la Bagkok, a declarat Sophon Chaila, un reprezentant al departamentului meteorologic thailandez.

”Pentru moment, nu există informaţii despre pagube” în Thailanda, în urma acestui cutremur, a precizat această sursă.

Locuitori din capitala vietnameză Hanoi au declarat, de asemenea că au resimţit seismul.

”Lustrele se mişcau puternic. Mi-a fost frică”, a declarat la Hanoi Tran Hoa Phuong, al cărui apartament se află într-un imobil de 27 de etaje.

Acest cutremur a avut loc la trei ore după un prim seism de magnitudinea 5,7, în aceeaşi regiune din Laos, în apropiere de mega-barajul Xayaburi, pe fluviul Mekong.

Imediat nu existau informaţii, în Laos, despre pagube sau victime.

Papa Francis a sosit miercuri în Thailanda, în prima etapă a unui turneu asiatic, în care vizitează de asemenea Japonia.

El urmează să fie primit joi de regele Thailandei şi se întâlneşte cu oficiali politici, înainte să oficieze o slujbă publică, joi seara.

Sursa : news.ro

Ucraina a extins investigaţia împotriva fondatorului Burisma, companie care se află la baza investigaţiei pentru demiter... Complicele unui răpitor al unei tinere românce în Corsica, în 2018, condamnat la cinci ani de închisoare...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri