Antena Căutare

Cutremur puternic duminică! Ce magnitudine a avut și ce s-a întâmplat

Panică pentru zeci de mii de persoane după ce un cutremur puternic a lovit în această după-amiază! Camerele de supraveghere au surprins momentul în care seismul a lovit!

Panică pentru zeci de mii de persoane după ce un cutremur puternic a lovit în această după-amiază! Camerele de supraveghere au surprins momentul în care seismul a lovit!

Seismul cu magnitudinea 5,8 s-a produs la ora locală 5:00 p.m. (14.00 GMT), la o adâncime de 10 kilometri, potrivit Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS).

Seismul a avut magnitudinea 5,8 grade pe scara Richter, a fost înregistrat duminică în zona de la graniţa Iranului cu Irakul şi a fost resimţit şi în capitala irakiană, Bagdad, informează Xinhua.

Huda Abbas, directorul Centrului irakian de seismologie, a declarat reporterilor că "un cutremur cu magnitudinea 5,8 a avut loc în nordul zonei Sumar din Iran".

Seismul a fost resimţit şi la Bagdad şi în provinciile Diyala, Sulaymaniyah, Kirkuk, Salah ad Din, Wasit şi Maysan, potrivit mass-media locale.

Potrivit autorităților, câteva zeci de persoane au fost rănite, dar nu s-a raportat niciun deces.

Sursa: Agerpres

Tragedie! 30 de oameni AU MURIT în urma unui accident în mină. Autoritățile au activat PLANUL ROȘU!... Un român de 15 ani a dat marea lovitură în Spania! Puștiul a făcut o adevărată avere peste noapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x