Căutare Live

BREAKING NEWS. Cutremur în urmă cu puțin timp! S-a simțit în mai multe zone!

Seismul cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter s-a produs la 34 de kilometri sud-vest de insula Zante din Marea Ionică.

Seismul cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter s-a produs la 34 de kilometri sud-vest de insula Zante din Marea Ionică.Autorităţile elene susţin că nu există victime, însă pagubele materiale provocate sunt semnificative.

Reţeaua electrică a fost parţial pusă la pământ, mai multe clădiri sunt avariate şi infrastructura este afectată de alunecări de teren. Epicentrul cutremurului a fost localizat în mare, la o adâncime estimată la 16,6 kilometri, la 287 km vest de Atena.

Seismul a fost urmat şi de două replici de 4,9 şi respectiv 6 grade magnitudine pe scara Richter.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Imagini şocante surprinse în Turcia. Două femei au fost practic înghiţite de pământ după ce trotuarul pe care se aflau s...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri