Antena Căutare

Cutremur puternic in Serbia: 2 morti si zeci de raniti

Doi oameni au murit si cateva zeci au fost raniti intr-un cutremur cu magnitudinea de 5.3 grade care s-a produs in aceasta noapte in Serbia la o adancime de 10 kilometri.

Seismul s-a simtit si in judetele din sud-vestul Romaniei. Epicentrul a fost la aproximativ 150 de kilometri de capitala Serbiei. Cel mai afectat oras este insa Kralievo, o localitate cu 70 de mii de persoane unde cartiere intregi au ramas fara electricitate si apa curenta. Martorii oculari spun ca mai multe cladiri din orasul sarb au fost puternic avariate de miscarea tectonica.


Victimele sunt un barbat si o femeie, in jurul varstei de 50 de ani. Cei doi oameni au decedat in locuinta lor. Pana in prezent, nu au mai fost descoperite alte victime sub daramaturi.

Cutremurul a fost puternic resimtit in intreaga tara, inclusiv in capitala sarba, Belgrad, unde au fost inregistrate importante pagube materiale. In urma seismului, curentul electric, liniile telefonice si furnizarea de apa potabila au fost intrerupte.

Seismul, al carui epicentru s-a situat la zece kilometri nord de Kraljevo, a avut loc la ora locala 01.56 (02.56, ora Romaniei).

Nicolas Sarkozy, acuzat ca "supervizeaza" spionarea jurnalistilor... Democratii lui Barack Obama au pierdut alegerile legislative din Statele Unite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x