Antena Căutare

Caz ȘOCANT în lumea medicală! Un bărbat este operat de urgență după ce a stat 1 an de zile cu o lingură înfiptă în gât. Declarația bărbatului a îngrozit medicii

Doctorii chinezi sunt șocați de acest caz cu care nu s-au mai întâlnit până acum. Un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a prezentat de urgență la spital, acuzând probleme grave de respirație. Acesta ingerase o lingură cu lungimea de 20 de centimetri în anul 2017 în urma unui pariu făcut cu prietenii. Fiind destul de bine înfiptă în esofag, bărbatul nu a fost afectat de prezența, așa că nu a solicitat ajutor medical.

Doctorii chinezi sunt șocați de acest caz cu care nu s-au mai întâlnit până acum. Un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a prezentat de urgență la spital, acuzând probleme grave de respirație.

Acesta ingerase o lingură cu lungimea de 20 de centimetri în anul 2017 în urma unui pariu făcut cu prietenii. Fiind destul de bine înfiptă în esofag, bărbatul nu a fost afectat de prezența, așa că nu a solicitat ajutor medical.

Abia după ce a fost lovit recent în piept, lingura a devenit o problemă pentru dl Zhang. Acesta s-a prezentat la spital cu dificultăți de respirație și durere toracică. Yu Xiwu, medic specialist afirmă că "Am fost foarte surprins.Nu am întâlnit niciodată un pacient cu o asemenea problemă."

O provocare pentru medici

Doctorul a decis că lingura prezentă reprezintă un pericol mare pentru viața pacientului, așa că medicii au fost nevoiți să îi facă tânărului anestezie generală pentru a putea elimina problema în condiții ,,nedureroase’’.

Au fost necesare două ore pentru a recupera lingura prin gura domnului Zhang, procedeul având riscul perforării esofagului. Medicii au spus că lingura era acoperită cu mucus și ar fi putut provoca o infecție gravă.

Bărbatul s-a recuperat bine din procedură și a fost eliberat două zile mai târziu.

Spitalul a publicat ulterior un avertisment transmis de la dr. Xiwu, privind siguranța publică în urma procedurii, îndemnând oamenii să evite înghițirea obiectelor străine precum tacâmurile: "Nu fiți impulsivi și nu faceți lucruri care vă pot face rău".

Cazurile care îngrijorează Franța! Autoritățile, în ALERTĂ, după ce zeci de copii s-au născut FĂRĂ MÂINI! Ipoteza lansat... Cercetătorii au rămas uimiți! Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai cunoscute Insule din Grecia, în urma cutremurului ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x