Antena Căutare

„Da, e chiar ea!” . Oamenii aflați într-un supermarket obișnuit au rămas șocați când au văzut cine își face cumpărăturile de aici!

Mai are puțin până când va deveni mămică pentru a treia oară, dar asta nu a transformat-o într-o răsfățată. Dimpotrivă. Ducesa de Cambridge, soția viitorului rege al Marii Britanii a fost surprinsă de paparazzi într-un supermarket, în timp ce-și făcea cumpărăturile.

Și dacă vă închipuiți că era înconjurată de o armată de ajutoare, vă înșelați amarnic. Kate a venit cu propria-i mașină, și-a cumpărat singură toate cele de trebuință și le-a încărcat liniștită în portbagaj.

Oamenii care se aflau în acel moment în supermarketul favorit al ducesei nu au ratat ocazia de a o fotografia în timp ce-și umplea căruciorul cu produse, ba chiar au importalizat-o în timpul unui dialog cu un cetățean care s-a oferit să o ajute să pună cumpărăturile în portbagajul mașinii 4x4.

Fotografiile au ajuns rapid în mass media britanică, Daily Mail publicându-le rapid pe site.

Migranții din Germania primesc bani să se întoarcă acasă. Nemții îi ajută să-și facă propria afacere: "Este mai ren... BREAKING NEWS. Focuri de armă lângă sediul YouTube din San Bruno...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x