Antena Căutare

Dacia Sandero, mai ieftina decat vopseaua de pe un Ferrari!

Britanicii sunt impresionati de urmasul batranei Daciute romanesti. Jurnalistii de la "Daily Mail" scriu ca Dacia Sandero "este mai ieftina decat vopseaua de pe un Ferrari".

Este o certitudine ca Sandero se numara printre preferintele englezilor. Intr-un material publicat de "Daily Mail", britanicii fac o paralela intre Dacia romaneasca si optiunile suplimentare ale unor masini sport de renume. Concluzia este pe cat de uimitoare, pe atat de adevarata: Dacia costa aproape la fel de "mult" ca dungile vopsite pe modelul de cursa Ferrari 599 sau ca vopseaua alba de pe un Maserati Quattroporte.

In schimb, franele de carbon ale modelului Porsche 911 sunt... putin mai ieftine decat un Sandero proaspat iesit din fabrica.

In Anglia, noua Dacie va costa 5.995 de lire sterline, adica undeva la 7400 de euro. Paradoxal, de la 1 octombrie, doritorii de Sandero romani vor scoate din buzunar 6.990 de euro, plus TVA, în loc de 7.300 de euro cat costa pana acum.

Ofiter din Coreea de Nord, executat cu TUNUL pentru ca a indraznit sa bea alcool in perioada de doliu... Fortele Aeriene Americane experimenteaza cu bombe cu unde radio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x