Antena Căutare

Daily Mail: Romanii ne fura guma de mestecat si o trimit acasa in loc de bani

Potrivit Daily Mail, mai multe bande de romani au fost prinse furand cantitati mari de guma de mestecat, pe care o trimit in tara.

Explicatia britanicilor este ca sutele de pachete de guma sunt furate pentru a fi duse in magazinele din Romania, unde se dau clientilor in loc de rest.

Un grup de romani a furat dintr-un magazin din orasul Swindon guma cu diverse arome in valoare de 700 de lire sterline. La o ora dupa furt, in alt magazin din acelasi oras au fost sustrase pachete de guma ce valorau 720 de lire.

Reprezentantii politiei au declarat ca, potrivit informatiilor pe care le detin, guma de mestecat are valoare mare in Romania si se foloseste ca si moneda de schimb. De asemenea, oamenii legii au declarat ca romanii vin in Marea Britanie doar pentru a fura din magazine, dupa care se reintorc in tara.

Numarul furturilor de guma de mestecat a crescut in Marea Britanie incepand cu vara trecuta, politia urmarind de atunci acest fenomen.

Foto: hepta.ro

Marea Britanie: medicii ameninta cu greva pentru prima data in 30 de ani... VIDEO! Magazin de avioane, in centrul Londrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x