Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Daily Mirror: Vladimir Putin si-ar fi batut si inselat sotia

Primul ministru al Rusiei Vladimir Putin si-ar fi batut si inselat sotia, potrivit unor informatii publicate de cotidianul Daily Mirror si descoperit de un expert din domeniul spionajului.


Potrivit sursei citate, trecutul "tumultous" al oficialului rus ar fi fost fost descoperit de cate scriitorul si expertul BND(agentie germana de informatii) Erich Schmidt-Eenboom, in timpul unor cercetari pentru o teza de doctorat.

BND a compilat aceste rapoarte utilizand o agenta sub acoperirea. Cunoscuta ca Lenchen Sch si avand numele de cod "Balcoane", din cauza sanilor generosi, spioana a devenit o prietena a Ludmilei, in prezent in varsta de 53 de ani.

Aceasta efectua vizite frecvente la apartamentul lui Putin din Dresda si a ajuns "confidenta" sotiei acestuia. Ludmila a plans pe umarul lui Lenchen Sch si si-a descarcat sufletul in legatura cu presupusele infidelitati si tendinte violente ale sotului ei.

Informatia ar fi fost oferita Biroului Federal german pentru Protectia Constitutiei (BfV) si aliatilor NATO, potrivit Daily Mail.

Recomandari