Antena Căutare

Dauna-record: 400.000 de euro, pentru repararea unui Pagani Zonda

Compania de asigurari Aviva urmeaza sa plateasca 300.000 de lire sterline (aprox. 400.000 de euro) pentru reparatia unui supercar Pagani Zonda S, lovit in timpul unui test-drive, despre care s-a spus ca ar fi fost facut de fostul campion mondial de Formula 1, Jackie Stewart. Acesta a negat insa implicarea in eveniment.


Cel mai bun exemplu in acest sens il constituie cazul Pagani-ului grav avariat, dupa ce un sofer profesionist l-a luat pentru un test in apropiere de Aberdeen. Masina, in valoare de circa 650.000 de euro, a scapat de sub controlul pilotului si s-a izbit de un stalp, de unde a fost aruncata intr-un zid.

Iar unele voci sustin ca la volan s-ar fi aflat fostul campion mondial de Formula 1, Sir Jackie Stewart. "Legenda" curselor de masini a negat insa orice implicare in eveniment. "Nu se afla in tara. Nu a fost acolo. La momentul la care s-a intamplat accidentul se afla in Elvetia", a declarat secretarul personal al lui Stewart, Oliver Anderson.

"Sfasiat de durere", proprietarul masinii, Gareth Jones, a declarat ca imprumutase masina pentru un test ale carui rezultate ar fi urmat sa apara intr-o revista auto. "Drumurile erau destul de murdare si ude, iar cand soferul a trecut pe langa o ferma, a alunecat pe noroiul de pe asfalt", a declarat Jones, care a mai spus ca pilotul, a carui identitate nu a fost divulgata, a fost "inspaimantat".

"Era extrem de suparat si ii parea foarte rau pentru incident. Si eu am fost suparat, insa m-am bucurat atunci cand am aflat ca va fi reparata", a mai spus Jones, adaugand ca soferul era britanic.

Nota de plata pentru reparatia masinii ar putea depasi 300.000 de lire sterline, potrivit unui purtator de cuvant al companiei de asigurari Aviva, care a spus ca suma este una record pentru reparatia unei masini in Marea Britanie.

"Este cea mai mare suma platita ca dauna pentru un accident al unei masini personale in Marea Britanie. Este ceva neobisnuit pentru un asigurator", a declarat purtatorul de cuvant al Aviva, citat de The Independent.

Razvan Scaesteanu

Schimbare climatica: insula din Golful Bengal, inghitita de ape... Pe bani: The Times si Sunday Times vor fi accesibile pe internet doar contra cost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x