Antena Căutare

De Craciun, o americanca a fost amendata pentru ca a montat 65.000 de beculete in jurul casei

De Craciun fiecare american incearca sa-si impresioneze vecinii cu decoratiunile cu care isi impodobeste casa. Adica e un fel de concurs intre vecini! Este o competitie de o importanta deosebita. Asa ca o femeie a montat anul acesta 65.000 de beculete in jurul casei. Din pacate, niste oameni ai legii zelosi, au amendat-o, dar adevarul e ca sunt multi ca ea si sunt chiar laudati si apreciati pentru atata munca si deranj

Sa spui ca proprietara casei are o pasiune pentru pomii de Craciun ar fi prea putin. Obsesie ar fi cuvantul mai potrivit. Femeia a impobobit 103 brazi artificiali.

“Cand primesc un ornament nou, trebuie neaparat sa cumpar un copac pentru el. Casa devine neincapatoare, insa mereu gasesc loc pentru copaci”, spune femeia.

O alta americanca are o obsesie pentru instalatiile de iluminat. Si-a inconjurat casa cu peste 65.000 de beculete ce se aprind in ritmul melodiilor de sezon.

“Am multi vecini care spun ca le place si o gramada de oameni care vin in fiecare seara aici. Unii au revenit de doua sau trei ori”, a declarat Jan Stewart, proprietara locuintei.

Dar vecinii nu sunt deloc incantati de ce a iesit asa ca au facut plangere la politie. Femeia a fost amendata pentru tulburarea linistii publice si acum stinge beculetele in fiecare seara la ora 9.

Datoria-i datorie! Craciunul, sarbatorit si pe front ... Boris Zherukov, un lider al partidului presedintelui Rusiei, impuscat in cap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x