Antena Căutare

De rasul lumii! Un britanic supraponderal a primit doua locuri in avion, pe randuri diferite!

Un britanic in varsta de 43 de ani a cerut unei companii aeriene doua locuri in avion, dat fiind ca persoanele supraponderale sunt nevoite sa ocupe doua scaune, insa a primit un loc pe randul 17 si unul pe randul 19

Inainte de a urca in avion, Les Price a fost nevoit sa plateasca un bilet in plus, dat fiind ca regulile companiei aeriene impun ca in cazul in care depasesti o anumita greutate sa cumperi doua tichete, primind astfel doua scaune.

In momentul in care a ajuns in avion pentru a-si ocupa locurile, mare i-a fost mirarea! Primise scaune pe randuri diferite, jiginirea fiind astfel de doua ori mai mare. "Am fost ca toti ceilalti pana am inceput sa ma ingras. Am avut un loc de munca, am jucat rugby, eram normal. Totul a pornit de la un accident la coloana, dupa care a trebuit sa stau la pat o perioada destul de lunga. Ca sa nu mai vorbesc despre depresia in care am intrat dupa moarte sotiei, in anul 2009", a declarat Price pentru Daily Mail.

Politica companiilor aeriene "platesti in functie de cat cantaresti" a fost adoptata in urma cu ceva timp, in urma unui studiu care a aratat ca persoanele obeze consuma mai mult combustibil decat cele cu o greutate normala.

Foto: Daily Mail

India: Peste 100 de oameni au murit in urma unei busculade religioase... Visul elevilor s-a indeplinit: S-au anulat cursurile pentru ca era vreme frumoasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x