De Ziua Femeii, o mamă oripileză! Și-a închiriat fiica de patru ani: "O voi include în acest pachet de servicii şi pe fiica mea"

Chiar dacă ți se pare o glumă, ei bine nu e. De Ziua Femeii, nu toate mamele sunt la fel de apreciate. Sara, o tânără mamă de 31 de ani, din St. Gallen, Elveţia, a fost arestată după ce poliţiştii au descoperit că și-a scos fiica de patru ani la închiriat.

Chiar dacă ți se pare o glumă, ei bine nu e. De Ziua Femeii, nu toate mamele sunt la fel de apreciate. Sara, o tânără mamă de 31 de ani, din St. Gallen, Elveţia, a fost arestată după ce poliţiştii au descoperit că și-a scos fiica de patru ani la închiriat.

Parcticând videochat, a semnat un contract online cu neamţul Frank Heitmueller, de 53 de ani, pentru mai multe favoruri intime din partea minorului. Sara se obliga să facă striptease şi să mimeze tot felul de perversiuni fiica ei de patru ani.

„Îţi dau trupul meu, mintea şi sufletul şi confirm din acest moment că sunt obiectul şi proprietatea lui. O voi include în acest pachet de servicii pe care i le ofer şi pe fiica mea”.

Poliţiştii au descoperit înregistrările îngrozitoare , iar copilul a fost dat în grija asistenţilor sociali şi urmeză să fie adoptată.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri